Barcelona Innova Week: com aprofitar la tecnologia per construir ciutats més sostenibles i justes

L'iniciativa municipal per apropar la tecnologia a la ciutadania "Smart City Week" es transforma en la Barcelona Innova Week, que tindrà lloc del 8 al 14 de novembre, amb l'objectiu d'aprofundir en la importància de la innovació com a motor dels canvis més urgents que han d'afrontar les ciutats.

01/11/2021 11:16 h

Ajuntament de Barcelona

El programa de la Barcelona Innova Week inclou una trentena d’activitats, entre tallers, visites i activitats lúdiques per tota la família, per tal de reflexionar i analitzar sobre l’aplicació del concepte “innovació” en accions palpables i duradores, que tinguin com a prioritat millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes i arribar a construir ciutats més sostenibles, justes i inclusives.

Ca l’Alier, centre d’innovació urbana de la ciutat de Barcelona, serà l’epicentre de l’esdeveniment, on se celebraran moltes de les activitats. També hi ha programades al llarg de la setmana visites a centres amb un alt component innovador, com El Canòdrom, el Barcelona Supercomputing Center o el Centre de Control de Mobilitat de TMB.

La gran majoria d’aquestes activitats contribueixen directament a l’assoliment d’alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits a l’Agenda 2030 de Barcelona.

Notícies relacionades