‘Barcelona mai s’atura’, una guia amb tots els serveis per reactivar l’economia

Davant la crisi econòmica provocada per la covid-19, s’ha editat la guia ‘Barcelona mai s’atura: Guia pràctica de serveis’, un material pràctic que reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de la ciutat.

29/09/2020 12:55 h

Ajuntament de Barcelona

La guia Barcelona mai s’atura vol fer arribar a la ciutadania, d’una manera senzilla i entenedora, el ventall de serveis de què disposa per formar-se, assessorar-se, emprendre, demanar ajuts econòmics, subvencions o finançament, així com per obtenir certificacions i informació de la nova normativa vigent.

El document s’adreça a totes les persones empresàries o emprenedores, però també a aquelles que busquen feina, que volen assessorar-se en l’àmbit laboral o que necessiten atenció personalitzada sobre una situació concreta.

En total, es distribuiran més de 24.000 exemplars de la guia a mercats i comerços de tots els districtes, fent una atenció especial als eixos comercials. A més, n’hi ha una versió digital per consultar-la i descarregar-la.

La guia forma part del projecte “Barcelona mai s’atura“, que engloba les mesures de recuperació econòmica del consistori per regenerar el teixit econòmic i social i accelerar l’economia de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades