“Barcelona recorda”, un llibre de condol virtual i col·lectiu

La iniciativa proporciona a tota la ciutadania un espai comú en el qual compartir el dol i les experiències viscudes durant la situació provocada per la Covid-19. “Barcelona recorda” recollirà missatges enviats directament al web i per correu postal.

09/04/2020 19:52 h

Ajuntament de Barcelona

La situació provocada per la Covid-19 ha afectat emocionalment tota la ciutadania, tant pel confinament global com per les experiències particulars. Són moltes les persones que aquests dies viuen amb patiment la malaltia de parents i amistats o el dol individual i familiar per la pèrdua d’una persona estimada, agreujats per la distància i l’aïllament provocats per la Covid-19.

Amb l’objectiu de crear un espai obert en què compartir les emocions, els sentiments, el condol i les experiències viscudes els darrers dies, s’obre el web col·lectiu “Barcelona recorda”, un llibre virtual en què tothom podrà expressar-se lliurement i amb respecte.

Com podeu deixar un missatge al llibre virtual “Barcelona recorda”?

  • A través del web es poden publicar directament missatges escrits, imatges i vídeos.
  • També es pot enviar material per correu postal.

Quin tipus de missatges s’hi poden publicar?

El web està pensat com un espai col·laboratiu en què tothom pot aportar relats personals, records sobre les persones estimades que han perdut a causa de la Covid-19, missatges de condol i comiat i expressions de suport i esperança. També hi ha lloc per als agraïments i, per exemple, el reconeixement a la tasca dels professionals que treballen als centres sanitaris. Tots els missatges que s’enviïn des del respecte, l’empatia i la solidaritat hi són benvinguts.

Etiquetes associades a la notícia