Barcelona serà la seu del Congrés Internacional d’Arxius 2025

El Consell Internacional dels Arxius ha triat Barcelona com a seu del Congrés Internacional d’Arxius, que se celebrarà l’octubre del 2025 i que reuneix cada quatre anys professionals del sector per debatre les inquietuds i els projectes dels arxius a escala mundial.

18/06/2021 15:25 h

Ajuntament de Barcelona

La candidatura de Barcelona, impulsada conjuntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya, serà l’encarregada d’organitzar el congrés del 2025, que durà per títol “Coneixent passats. Creant futurs” i debatrà els problemes que poden tenir els arxius i els reptes als quals s’enfronta la professió.

El congrés preveu aplegar més de tres mil persones d’arreu del món, entre especialistes de l’arxivística, de la gestió documental i de la gestió de dades. També es preveu l’opció d’assistir-hi en línia per garantir la participació de totes les persones interessades.

El Consell Internacional dels Arxius és l’organisme internacional creat el 1948 sota la tutela de la UNESCO que té com a objectiu garantir una gestió documental eficaç i preservar i posar a disposició del públic el patrimoni arxivístic mundial mitjançant els arxius i professionals de tot el món.

 

Etiquetes associades a la notícia