Barcelona té el seu punt

El domini d’internet .barcelona s’ha creat per dotar d’un identificador a la xarxa totes les persones que vulguin tenir una presència en línia associada al nom de la ciutat. El .barcelona funciona de la mateixa manera que altres dominis (.com, .org, .cat, .es) i permet tenir una pàgina web o una adreça electrònica amb aquest domini.

12/04/2021 14:20 h

Ajuntament de Barcelona

El domini .barcelona està obert a tothom: entitats, empreses, particulars i administracions que tinguin relació o activitat dins l’àrea de la ciutat poden registrar-hi els seus dominis.

Per registrar un domini només s’ha de comprovar que estigui disponible, que compleixi les condicions d’ús i que no vulneri tercers, i pot tenir continguts en qualsevol idioma. Els dominis s’han de registrar amb els registradors autoritzats, que establiran el preu de venda al públic final en funció dels serveis associats al domini registrat.

Els beneficis que l’Ajuntament obté per la gestió del domini .barcelona es destinen a la ciutadania a través de diferents projectes als barris amb l’objectiu de reduir la bretxa digital.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia