Belluga’t pel comerç d’Horta-Guinardó!

Des del març del 2020 els comerciants del districte han passat per una situació de gran dificultat. A part de viure la pandèmia com l'ha viscut tothom, han estat al peu dels negocis donant servei a la ciutadania i alhora defensant la seva feina i la vida als barris. En moltes ocasions el contacte amb els comerços ha estat l'única relació que les persones han tingut les unes amb les altres en els dies del confinament per parlar, preguntar alguna cosa, explicar...

14/09/2021 13:48 h

Districte Horta-Guinardó

L’Ajuntament de Barcelona té la forta voluntat de donar suport al comerç i per aquesta raó des del Districte d’Horta-Guinardó, conjuntament amb les associacions de comerciants, s’ha impulsat unes Festes del comerç per fer-los més visibles, però també per oferir l’oportunitat que tant ells com els veïns i veïnes de cada barri puguin tenir una jornada de trobada i de festa.

Totes les festes formen part d’un únic projecte que s’ha anomenat Belluga’t pel comerç d’Horta-Guinardó i seran les següents:

  • 18 de setembre: Festa del Comerç i entitats del Carmel al C/ Dante Alighieri. Organitzada per Carmel Comerç.
  • 2 d’octubre: Festa del Comerç de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera a la coberta de la Ronda de Dalt. Organitzada per l’Associació de comerciants de Sant Genís dels Agudells i Comerciants Teixonera.
  • 16 d’octubre: Festa del Comerç del Baix Guinardó, Guinardó i Can Baró als Jardins Pla i Armengol. Organitzada per Comerciants del Guinardó i Associació Comerciants del Baix Guinardó.
  • 6 de novembre: Festa del Comerç del Guinardó a la Plaça Maragall. Organitzada per l’Eix Maragall.
  • 27 de novembre: Festa del Comerç d’Horta al C/ Tajo. Organitzada pel Cor d’Horta.

En aquestes festes trobareu paradetes, animació infantil i per a totes les edats, tallers i, si les condicions sanitàries ho permeten, l’oportunitat de menjar o beure alguna cosa.