BSM renova el certificat de garantia de seguretat davant la covid-19

Els espais i serveis gestionats per Barcelona de Serveis Municipals (BSM) han obtingut la renovació del certificat Global Safe Site, que avala el compliment dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció que s’exigeixen davant la pandèmia de la covid-19.

31/03/2021 17:30 h

Ajuntament de Barcelona

El certificat Global Safe Site el desenvolupa Bureau Veritas, líder mundial en proves de laboratori, inspecció i certificació. BSM ha aconseguit la qualificació Excellence, que, a més de garantir que es compleixen les mesures dictaminades pel Ministeri de Salut i l’Organització Mundial de la Salut (OMS), garanteix que s’han fet assaigs clínics de superfície de mostres preses a les instal·lacions com a verificació de l’aplicació correcta dels processos de desinfecció i neteja.

El juny del 2020, BSM va ser la primera empresa pública de tot l’Estat a obtenir aquestes certificacions. Els espais i serveis que han estat certificats són la Xarxa d’Aparcaments BSM, les estacions d’autobusos, Àrea, la Grua Municipal, l’Anella Olímpica, el Parc del Fòrum, el Zoo de Barcelona, el Port Olímpic, el Park Güell, el Servei d’Agents Cívics, els Cementiris de Barcelona i la seu de BSM i els serveis corporatius.

El Tibidabo, a punt per a l’obertura

El Parc d’Atraccions Tibidabo està en espera d’obtenir l’autorització de les autoritats sanitàries per obrir de nou. Recentment, el parc ha obtingut el segell de seguretat Safe Travels del Consell Mundial del Viatge i el Turisme. El segell assegura, reconeix i valida l’aplicació dels protocols de prevenció i higiene davant la covid-19.

El Parc d’Atraccions Tibidabo també manté el segell Safe Tourism Certified, juntament amb el Park Güell, el Zoo, l’Anella Olímpica, el Fòrum, el Port Olímpic i l’estació Barcelona Nord. Aquest distintiu ha estat creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Etiquetes associades a la notícia