Busquem gent curiosa per participar en el disseny del podcast “Ciència imprescindible”

06/10/2021 08:38 h

Dolors Gándara Sanz

Quins són els coneixements científics imprescindibles que hauria de saber tothom? Què t’agradaria que t’haguessin explicat a l’escola? De què no se’n parla prou?

Contribueix al disseny de Ciència imprescindible, el primer podcast sobre ciència fet per i per a la ciutadania. Estem recollint preguntes sobre ciència a tots els districtes de Barcelona. Volem conèixer els dubtes i inquietuds relacionats amb la ciència de la ciutadania de Barcelona. T’animes a participar?

Quin tipus de preguntes pots enviar?

Qualsevol cosa que et passi pel cap. Bé, que tingui a veure amb la ciència, és clar. Pensa un tema que t’interessi, un neguit, aquell dubte que sempre surt al sopar de Nadal… I si ets dels que creuen “però si jo no en sé res de ciència!”, encara ens interesses més! Segur que t’agradaria saber com funciona alguna cosa o comprendre millor un concepte científic del qual sents a parlar a la televisió, la ràdio o les xarxes socials. No li donis més voltes i envia’ns el teu suggeriment.

Participar és molt fàcil!

Pots deixar la teva pregunta físicament a les bústies que trobaràs a 10 biblioteques de la ciutat (una per districte) o omplir el formulari web que trobaràs al següent enllaç: Envia’ns la teva pregunta

Biblioteques amb bústia física:

Vols sentir com sonarà el podcast? Escolta el teaser

Ciència imprescindible, un projecte d’Eduscopi guanyador d’una Beca “Premis Barcelona 2020” de l’Ajuntament de Barcelona, compta amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia