Cap de setmana: Barcelona Gallery Weekend, una exposició sobre Joan Brossa i curses per a tots els gustos

Aquest cap de setmana arriba amb propostes artístiques i esportives per a tots els gustos, una nova edició del Barcelona Gallery Weekend, una exposició sobre el Joan Brossa més combatiu i irreverent i fins a quatre curses perquè els corredors i corredores de tots els barris gaudeixin d’un diumenge d’esport.

10/10/2019 15:19 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona Gallery Weekend

Durant quatre dies, la ciutat reivindicarà l’art contemporani i l’avantguarda en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend. Un ampli programa amb una cinquantena d’artistes nacionals i internacionals que exposaran les seves obres en 27 galeries i que representen l’escena artística consagrada i emergent d’un ampli ventall de disciplines, com la pintura, l’escultura, la instal·lació, la performance i la fotografia.

Poeta de la memòria, el combat i la revolta

Continuem celebrant l’Any Brossa amb l’exposició “Joan Brossa, poeta de la revolta, una mostra que explora la faceta més política i combativa de l’artista barceloní. El Born CCM i la Fundació Joan Brossa presenten a l’Espai Dalmau una síntesi de la seva biografia i una selecció d’alguns dels seus poemes literaris i visuals, que representen la seva particular visió crítica de la societat.

L’accés a l’exposició és gratuït, i estarà oberta fins al 2 de febrer de 2020. Paral·lelament a aquesta activitat, s’han programat diversos actes, com la gran festa Barcelona Dibuixa, el diumenge 20 d’octubre, o la presentació de la nova edició dels itineraris Brossa, el dimecres 27 de novembre.

Curses per a tots els gustos

Corredors i corredores, per a aquest diumenge s’han organitzat quatre propostes per posar a prova la vostra condició física. Nens i nenes, joves, adults i persones amb discapacitat s’aplegaran a la novena edició de la cursa solidàriaEn marxa per la paràlisi cerebral, organitzada per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), que té com a objectiu sensibilitzar la població sobre la realitat i les capacitats de les persones amb aquesta discapacitat.

A més, el mateix diumenge al matí, els deu districtes competiran al Correbarri, un circuit de 10 quilòmetres en què, a més de la classificació individual, els participants competiran per aconseguir que el seu districte sigui el més ràpid de la ciutat.

La Festa Major del Congrés proposa dues curses lúdiques i familiars adreçades a corredors i corredores de totes les edats amb l’objectiu de fomentar l’esport entre el veïnat. La Cursa 5Kongrés començarà a les 9.30 hores, mentre que el tret de sortida de la Milla Urbana del Congrés serà a les 12.15 hores.

Al web del Cap de Setmana trobareu més informació sobre totes les propostes i activitats.

Etiquetes associades a la notícia