Cap de setmana: El valor del disseny, gastronomia a la Rambla i regalar somriures

El segon cap de setmana de juny està marcat per les activitats de la Barcelona Design Week, una aposta conjunta del Barcelona Centre de Disseny (BCD) i l'associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD). També se celebra al cor de Ciutat Vella una nova edició de Tast a la Rambla, amb degustació i activitats gastronòmiques. Els Pallapupas celebren Un Dia de Nassos al Tibidabo i el Zoo de Barcelona per reivindicar el valor de fer riure els infants malalts.

06/06/2018 14:26 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del cap de setmana!

La Barcelona Design Week, que se celebra del 5 al 14 de juny, té el suport del Museu del Disseny i la Biblioteca del Clot. El programa proposa més de 130 activitats per acostar el disseny als barris i reforçar el talent local. El certamen impulsa una reflexió sobre el consum i el disseny al voltant del concepte “revalorar” per fomentar una societat més sostenible.

Per segon any, el barri del Poblenou és un dels protagonistes amb una programació especial que es farà dissabte. També dissabte es projectarà una selecció de pel·lícules del Milano Design Film Festival, es farà un taller de creativitat gastronòmica i se celebrarà una sessió secreta amb un artista, que serà transmesa a través de les xarxes socials.

Diumenge se celebra, al Disseny Hub Barcelona, el Festival de Gastronomia i Disseny, que vol posar en comú dos mons molt relacionats i que es retroalimenten entre si. Podeu consultar tota la programació de la Barcelona Design Week clicant aquí.

Tast a la Rambla

De dijous a diumenge se celebra al cor de la ciutat el certamen gastronòmic Tast a la Rambla, en què hi participen 60 restaurants, una setantena de xefs i s’organitzaran una cinquantena de tallers. Hi haurà cuina en directe, les receptes dels xefs, degustació de caves, vins i altres productes i un concurs de tapes.

A l’edició d’aquest any hi participen Oriol Balaguer, Ada Parellada, Juanjo Rodríguez Thomas, Carles Abellan, Albert Raurich i Hideki Matsuhisa. L’espai de degustació està dividit en cinc grans àrees: tapes i platillos; cuina tradicional; illa pastisseria; cuina d’autor, i menjar asiàtic. Trobareu tota la programació aquí.

La fortalesa d’un somriure

El cap de setmana 9 i 10 de juny torna a estar dominat per la solidaritat. Els Pallapupas posen de nou en marxa la seva iniciativa Un Dia de Nassos, amb la qual pretenen sensibilitzar sobre la importància del riure per millorar l’estat psicològic i físic dels infants hospitalitzats.

Durant el cap de setmana, diversos espais de lleure de Catalunya oferiran les entrades a meitat de preu i destinaran part de la recaptació a la tasca dels Pallapupas. A Barcelona, Un Dia de Nassos se celebra al Parc del Tibidabo i al Zoo de Barcelona.

 

Etiquetes associades a la notícia