Cap de setmana: Ens mullem per l’esclerosi múltiple!

07/07/2016 09:29 h

Susagna Alcón

Una trentena de piscines de la ciutat hi col·laboren. A més, podeu gaudir de l’òpera La bohème a la fresca i més de cent artistes emergents exposen i experimenten a l’Stripart, a Horta-Guinardó.

Connecteu-vos al web Cap de setmana

Aquest diumenge és el moment de fer una capbussada solidària que pot ajudar a millorar la qualitat de vida de les 7.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya. A la ciutat, 36 piscines col·laboren en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” d’enguany, l’edició número 23 d’aquesta iniciativa única.

Les piscines s’hi sumen amb jornades de portes obertes, activitats i parades amb els productes que la Fundació per l’Esclerosi Múltiple posa a la venda a fi de rebre ajuda econòmica dels participants. D’aquesta manera, l’organització podrà continuar amb el suport que ofereix a les persones malaltes i les seves famílies.

“Liceu a la fresca”

L’òpera La bohème, de Giacomo Puccini, sona aquest divendres a l’interior del Gran Teatre del Liceu però, alhora, en altres espais a l’aire lliure. La iniciativa “Liceu a la fresca” torna després de l’èxit de la temporada passada amb La Traviata i, a més, molts més municipis s’hi han sumat.

A Barcelona, l’òpera es projecta al Palau Robert, a la plaça de Salvador Seguí, al Centre Cívic Sant Martí i a l’Arc de Triomf, l’única localització en què es requereix invitació i ja estan esgotades.

Artistes emergents, exposats a l’Stripart

L’Stripart, la Mostra d’Art Jove d’Horta-Guinardó, arriba a la 21a edició i fins al 15 de juliol és l’escenari ideal perquè més de cent artistes mostrin les creacions més íntimes. Amb més de 600 metres quadrats d’espai expositiu, la trobada promou nous llenguatges artístics i programa tallers, laboratoris, teatre i les anomenades Nits d’Escèniques.

Més informació