Cap de setmana: Grec en Família, cultura a l’aire lliure i “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Durant el segon cap de setmana de juliol el Teatre Grec i els seus jardins s’omplen de propostes culturals i lúdiques per als infants i les famílies. El cicle musical i d’espectacles al pati de la seu del Districte de Nou Barris, L’Estiu, al Pati!, ofereix un concert de música clàssica, mentre que Mecal Air projecta curtmetratges a l’aire lliure al llac del Museu del Disseny, i “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” proposa fer una capbussada solidària per visibilitzar aquesta malaltia.

10/07/2019 16:50 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

Per a diumenge, a partir de les 17.00 hores, el Grec Festival 2019 ha organitzat una edició nova del Grec en Família, una festa plena de música, espectacles, jocs i tallers adreçats als infants i les seves famílies. Les activitats tindran lloc al Teatre Grec i els seus jardins, un espai conegut com a roserar Amargós, i inclouran des de concerts de petit format fins a espectacles teatrals, titelles gegants, tallers per pintar-se la cara i jocs vinculats al món de la cultura i l’espectacle. En trobareu més informació aquí.

Propostes culturals a l’aire lliure

Al pati de la seu del Districte de Nou Barris tindrà lloc el cicle gratuït de música i espectacles L’Estiu, al Pati!, que té un component inclusiu i social destacat i combina propostes de cultura de proximitat i altres internacionals de primer nivell. Diumenge (a les 20.00 hores) hi actuarà l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Música de Sydney (Austràlia), que interpretarà un repertori de música clàssica. En trobareu més informació aquí.

Del 26 de juny al 23 de setembre, el festival Mecal Air reprèn la programació de cinema a l’aire lliure més llarga de l’estiu a la ciutat. Les projeccions són els dissabtes al vespre i a la nit (a partir de les 20.00 hores) al llac que hi ha darrere del Museu del Disseny de Barcelona. Dissabte, 13 de juliol, s’hi projectarà un documental que es podrà veure en diverses sessions fins a les 23.00 hores. En trobareu més informació aquí.

Remullada solidària a les piscines

Diumenge es viurà una nova jornada solidària amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que us convida a capbussar-vos en diverses piscines per visibilitzar aquesta malaltia, els símptomes i els problemes que causa a les persones que la pateixen i les seves famílies. Més de sis-centes piscines de Catalunya participen en la campanya, i en moltes d’elles, a més del bany, hi haurà activitats lúdiques i festives. En trobareu més informació aquí.

Etiquetes associades a la notícia