Cap de setmana: La Diada de les Tradicions, “Posa’t la gorra” i Circ d’Hivern

El Nadal ja s’acosta, i el cap de setmana pren un to nadalenc i solidari. Dissabte, la Fira de Santa Llúcia, un espai característic de les festes nadalenques, organitza la Diada de les Tradicions i els Costums Nadalencs a Catalunya, que aquest any arriba a la 25a edició. El mateix dia, al parc de la Ciutadella se celebra la festa “Posa’t la gorra”, una jornada solidària que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents malalts de càncer i de les seves famílies. Des de dissabte i fins al 20 de gener el 23è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris dona l’oportunitat de veure l’espectacle ‘Nu’, que reflexiona sobre les relacions humanes a partir d’objectes.

13/12/2018 11:23 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

Al desembre les fires nadalenques ens acompanyen en la preparació del Nadal. Amb aquest esperit festiu, el dissabte la Fira de Santa Llúcia organitza la Diada de les Tradicions. La jornada començarà al matí (a les 11.00 hores) amb el Ball d’Homenatge i continuarà amb les actuacions de les seccions infantil i juvenil de l’Esbart Català de Dansaires.

Al migdia arribaran a la fira els Gegants Nous de la Casa de la Caritat, que aquest any celebren un segle de vida, i després tindrà lloc la cercavila de la Carassa de Nadal, durant la qual es llançaran caramels per tot el recinte firaire i diversos carrers del barri Gòtic. Al migdia es lliurarà el premi Firaire d’Honor, es representarà un conte nadalenc i s’interpretaran danses de Nadal. A la tarda es farà cagar el tió. Consulteu totes les activitats aquí.

Festa solidària al parc de la Ciutadella

Dissabte se celebra una nova edició de la festa solidària “Posa’t la gorra”, una jornada que vol visibilitzar la situació que viuen els infants i adolescents malalts de càncer i les seves famílies i recaptar fons per donar-los suport. La festa començarà al matí al parc de la Ciutadella i s’allargarà fins a primera hora de la tarda.

A l’escenari de la Cascada s’hi podran veure actuacions dels Xiula, un grup d’animació musical; de la companyia El Pot Petit, i d’altres grups. També s’han organitzat tallers i activitats infantils i familiars perquè tota la família celebri la diferència i la diversitat com a valors que enriqueixen. Consulteu tota la informació de la jornada aquí.

Espectacle de circ reivindicatiu a Nou Barris

Amb el Nadal també torna el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, que aquest any celebra la 23a edició. L’espectacle que es presenta en aquesta ocasió és Nu, que es podrà veure des del 15 de desembre fins al 20 de gener del 2019. Es tracta d’un muntatge que reflexiona, amb senzillesa i transparència, sobre les relacions humanes en el món actual a partir d’objectes. L’espectacle està dirigit per Quim Girón i té cinc intèrprets. Consulteu-ne tota la informació al web del festival.

Etiquetes associades a la notícia