Cap de setmana: Les nits, a la fresca!

30/06/2016 08:15 h

Susagna Alcón

L’estiu multiplica les activitats per gaudir dels vespres a l’aire lliure amb cinema, circ i música. S’inicien les projeccions de Cinema Lliure a la Platja i de la Sala Montjuïc, torna el Mercateatre a Sant Martí, la plaça de Masadas viu diverses Nits de Jazz i les Corts celebra el primer Festival de Mapping a la Fresca.

Connecteu-vos al web Cap de setmana

Aquest cap de setmana l’estiu ja s’ha instal·lat amb força a la ciutat i l’oferta d’activitats a l’aire lliure comença a omplir molts dels vespres. Teniu diverses opcions per gaudir del cinema a la fresca. Cada dijous i diumenge, a les 21.00 hores i fins al 7 d’agost, Cinema Lliure a la Platja programa gratuïtament projeccions a la platja de Sant Sebastià.

D’altra banda, al Fossat de Santa Eulàlia, la Sala Montjuïc ofereix un total de setze pel·lícules, que seran projectades els dilluns, dimecres i divendres fins al 5 d’agost. Les sessions van acompanyades de concerts i curtmetratges i és habitual que els assistents hi celebrin un pícnic abans de començar la projecció.

El circ més divertit, al Mercateatre!

El parc de Sant Martí és l’escenari, aquest dissabte, del Mercateatre, la XIX Fira de Circ i Animació. A partir de les 21.30 hores, hi ha deu espectacles que inclouen dansa, música, cabaret o malabars, amb molt d’humor i noves propostes escèniques.

Vespres musicals

Els divendres de juliol, la plaça de Masadas, a Sant Andreu, s’omple de melodies amb les Nits de Jazz. En aquesta ocasió, a les 21.00 hores, és el torn del jazz de fusió de Mosaico Collective. A les Corts celebren el primer Festival de Mapping a la Fresca, que combina projeccions i música. Aquest divendres, l’escenari és la seu del Districte i la música és a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de les Corts.