Cap de setmana: Panteresports, Barcelona Vive México i la Cursa de la Mercè

Les Festes de la Mercè ja són gairebé a tocar, però abans ja podem gaudir d'un grapat d'activitats per anar fent boca. El col·lectiu LGTBI Panteres Grogues ens porta l'onzena edició dels Panteresports. El Poble Espanyol és l'escenari del Barcelona Vive México i tornarem a gaudir de la Cursa de la Mercè.

14/09/2017 11:22 h

Redacció

Esports contra l’LGTBIfòbia

El Panteresports, el certamen esportiu que organitza anualment l’associació Panteres Grogues, s’ha convertit en el torneig multidisciplinar LGTBI & Friends més important del sud d’Europa, i torna amb l’onzena edició i una agenda plena d’activitats esportives per a tothom, entre les quals destaquen el futbol, el voleibol, la natació o el pàdel.

Es preveu una xifra rècord que superi el miler de participants, com a punt culminant al programa d’actes del Pride Barcelona 2017, que aquest any s’ha pronunciat en contra de l’LGTBIfòbia a l’esport. L’esdeveniment tindrà lloc del divendres, 15, al diumenge, 17.

Barcelona, mexicana per un dia

Aquest dissabte i diumenge, el Poble Espanyol obre les portes a la comunitat mexicana, catalana i internacional, amb motiu de la commemoració de la independència del país centreamericà, el 1810.

La nova edició del Barcelona Vive México ens convida a endinsar-nos en un poble colonial mexicà a través de la seva música, tradició, cultura i gastronomia. Enguany també hi haurà, en exclusiva, un espectacle de lluita lliure mexicana.

Torna la Cursa de la Mercè

Un any més, l’avantsala de les Festes de la Mercè la protagonitza la Cursa, que es disputarà diumenge, 17 de setembre. S’espera una participació de 15.000 corredores i corredors per completar els 10 quilòmetres que formen el ja clàssic circuit d’aquesta prova amb aires de festa, i que tindrà l’origen i el final a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

La 39a edició de la Cursa de la Mercè donarà el tret de sortida a les nou del matí, marcada pel record dels 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

Etiquetes associades a la notícia