“Carrers en joc”: ús lúdic de l’espai públic per als esplais i els caus

Els dissabtes a la tarda, les places i els carrers de la ciutat tindran zones prioritàries de joc per facilitar-ne l’ús lúdic als esplais i caus. La iniciativa “Carrers en joc” és un projecte pilot que es posa en marxa aquest cap de setmana a Gràcia i Sants-Montjuïc i, durant el mes de novembre, també a Ciutat Vella.

08/10/2022 18:04 h

Ajuntament de Barcelona

Els carrers i places que faran servir els esplais i caus han estat acordats entre les entitats i els districtes i se senyalitzaran amb uns cartells amb la imatge i el nom del projecte.

Principalment es farà ús de l’espai els dissabtes a la tarda, tot i que també hi ha la possibilitat que de vegades sigui dissabte al matí. Es preveu que facin ús de l’espai 1.208 infants de la ciutat el primer trimestre del curs 2022-2023.

“Carrers en joc” és un dels projectes pilot recollits al Pla de joc 2030 i hi col·laboren altres agents municipals, equipaments i veïns i comerciants dels tres districtes. Durant el primer trimestre del curs hi participen 14 entitats i 254 caps i monitors i monitores voluntaris.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades