Compromís en la lluita contra l’emergència climàtica

L’alcaldessa Ada Colau ha convocat una taula de treball amb entitats, experts i totes les administracions per declarar l’emergència climàtica i elaborar un decret amb mesures concretes per fer-hi front. Ho ha anunciat des del vaixell ‘Rainbow’, de Greenpeace, que comença a Barcelona la campanya “En marxa pel clima”.

05/07/2019 18:46 h

Ajuntament de Barcelona

Demanar accions urgents contra la crisi climàtica és l’objectiu del vaixell insígnia de l’ONG Greenpeace, que organitza diversos actes durant el cap de setmana, abans de viatjar a Màlaga i a Vigo.

En l’acte inaugural de la campanya de Greenpeace, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha refermat el compromís municipal amb la lluita contra el canvi climàtic: “Tenim una situació d’emergència climàtica que qüestiona la vida i la supervivència del planeta. Mentre hi ha ciutats que fan passos enrere, a Barcelona fem passos valents endavant per fer un canvi de paradigma que no pot esperar més.”

Aquest és l’objectiu de la taula de treball que reunirà dimecres, 10 de juliol, entitats, experts i representants de la Generalitat i de l’Estat, a més del Govern i els grups municipals. S’hi tractarà l’elaboració d’un decret d’emergència climàtica amb mesures concretes per fer-hi front des de l’àmbit de la mobilitat, la contaminació o els residus.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades