Els bombers i les bomberes acosten la prevenció als centres educatius

El cos de bombers i bomberes de Barcelona disposa d’una nova eina pedagògica per impulsar la tasca de divulgació en la prevenció d’incendis: el vehicle ‘Pre-venim’, un vehicle bomba contra incendis B-123 que ja havia arribat al final de la seva vida útil en el servei actiu i s’ha adequat com a aula sobre rodes.

08/11/2021 12:37 h

Ajuntament de Barcelona

Amb aquesta iniciativa, Bombers de Barcelona fa un pas més per a la promoció, difusió i conscienciació en la cultura de l’autoprotecció entre la ciutadania en general i especialment entre els infants. Aquesta iniciativa ja està inclosa en el Programa d’activitats escolars del Consorci d’Educació.

Amb una metodologia pràctica i participativa, es visualitzen els comportaments del foc i del fum en cas d’un incendi a la llar. L’objectiu és donar a conèixer les actuacions errònies que poden derivar en un incendi involuntari i les maniobres que hem de seguir en cas de trobar-nos en una situació de risc.

Les sessions les imparteix l’equip de formadors i monitors que des de fa més de vint anys duen a terme aquestes activitats pedagògiques i de difusió de la prevenció a l’Espai Bombers i l’Aula de Prevenció de la Vall d’Hebron. Amb el vehicle Pre-venim, ara aquesta formació es trasllada a les escoles de la ciutat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia