Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Els punts InfoJove reforcen els serveis d’assessorament acadèmic i laboral

El dispositiu Pla B és un programa d’atenció que, si bé dura tot l’any, ara pot ser clau per a joves que no hagin estat a temps d’inscriure’s en un curs o no hi hagin aconseguit plaça, o bé que s’hagin quedat a l’atur o vulguin fer un canvi de trajectòria professional.

13/09/2021 09:24 h

Ajuntament de Barcelona

A més d’orientació en la presa de decisions sobre els estudis i acompanyament en la recerca de feina, els serveis InfoJove també donen suport en la definició del projectes d’emprenedoria i assessoren sobre recursos per fer una estada de voluntariat, estudis, pràctiques o feina a l’estranger.

Aquest servei es realitza en qualsevol dels 11 punts InfoJove, un a cada districte llevat de Ciutat Vella, on n’hi ha dos, així com en 6 assessories juvenils i en 80 centres educatius. En tots aquests espais les informadores i assessores juvenils proposen alternatives a partir de la situació dels i les joves que hi acudeixen i de què volen fer.

Aquest dispositiu d’atenció està dissenyat i dut a terme pels serveis InfoJove de Barcelona. S’emmarca en el Pla de foment de l’ocupació juvenil 2020-2023, en què es recull com una de les mesures per frenar l’atur i la precarietat.

Notícies relacionades