Manifestació multitudinària contra l'LGTBI-fòbia

El moviment LGTBI, unit sota un sol clam. La Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya i Pride Barcelona han convocat una manifestació unitària contra l’LGTBI-fòbia, el dijous 22 de juliol, a les 19.00 hores, al passeig de Gràcia. La convocatòria és una reacció a les agressions que han tingut lloc les darreres setmanes a diferents punts de l’Estat i a l’assassinat del jove Samuel Luiz, el 3 de juliol passat.

08/07/2021 19:50 h

Alan Cabañas

Les dues organitzacions convocants apleguen més de quaranta entitats, i han unit esforços per primer cop, després de més de quaranta anys, per mobilitzar massivament la ciutadania amb el lema “Contra la violència LGTBI-fòbica, tolerància zero: més protecció, més suport administratiu i legal i més educació en la diversitat”.

Les entitats organitzadores volen fer extensiva la crida a totes les entitats LGTBIQ+ del territori i a altres agents socials, com ara les organitzacions estudiantils i feministes, els sindicats i les associacions veïnals. L’objectiu és enviar un missatge clar i contundent en contra de la violència LGTBI-fòbica i denunciar l’augment dels discursos d’odi.

Etiquetes associades a la notícia