Per Nadal, millor adopta!

Aquest any s’han abandonat més de 1.200 gats i gossos a la ciutat, que han arribat al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAACB). Més de 300 passaran les festes nadalenques tancats en una gàbia esperant que algú s’interessi per ells, en tingui cura i els estimi. Amb l’objectiu de fomentar l’adopció i la tinença responsable de gats i gossos, el consistori, juntament amb la fundació Affinity i altres entitats col·laboradores, posa en marxa la campanya “Per Nadal, millor adopta”, que enguany serà virtual a causa del context de l’epidèmia de la covid-19.

21/12/2020 17:10 h

Ajuntament de Barcelona

Aquest any han arribat al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona 1.271 animals, dels quals 821 han estat adoptats, 443 gossos i 378 gats.

El CAACB és el màxim responsable municipal de vetllar pel benestar animal a la ciutat. Té cura dels animals, gestiona un servei d’animals perduts per contribuir al retrobament amb les famílies que els cerquen i també inicia el procediment dels expedients en el cas dels animals abandonats.

El CAACB posa a disposició de la ciutadania un lloc web per conèixer els animals que es troben actualment en espera d’una llar i per impulsar-ne l’adopció responsable. Podeu consultar la informació sobre el procés i els tràmits necessaris, i per visitar el centre cal demanar cita prèvia a adopcionscaacb@bcn.cat.

Etiquetes associades a la notícia