Com podeu treballar a l’Ajuntament de Barcelona?

Si esteu a l’atur o busqueu canviar de feina i voleu convertir-vos en treballador públic de l’Ajuntament de Barcelona, disposeu de diverses opcions. Les institucions públiques amplien la plantilla de treballadors municipals a través de concursos públics o oposicions. Totes les convocatòries i els processos engegats per l’Ajuntament en matèria de recursos humans es publiquen al web.

20/09/2019 10:43 h

Ajuntament de Barcelona

Podeu consultar periòdicament el web Oferta pública d’ocupació per estar al dia sobre l’oferta pública d’oposicions, les borses de treball, les provisions obertes a personal d’altres administracions i altres convocatòries per cobrir places de l’Ajuntament o de les diverses empreses municipals. També hi podreu iniciar els tràmits per inscriure-us a les convocatòries i conèixer el temari i les diverses proves que formaran part del procés selectiu.

D’altra banda, recordeu que al web Barcelona Treball, de Barcelona Activa, hi trobareu eines, formació i ofertes de feina per poder avançar en la vostra trajectòria professional.