Compte enrere per al Barcelona Open Banc Sabadell - 67è Trofeu Conde de Godó

12/03/2019 16:21 h

Institut Barcelona Esports

Del 20 al 28 d’abril, les pistes del Reial Club Tennis de Barcelona seran, una vegada més, l’escenari del Barcelona Open Banc Sabadell, conegut també com el “Godó” i que enguany arriba a les 67 edicions.

Novament, bona part dels millors tennistes del món disputaran un dels esdeveniments esportius més importants del calendari barceloní, tot un torneig ATP500. Rafael Nadal, que ha guanyat el campionat 11 vegades, tornarà a ser a Barcelona per competir davant, entre d’altres, Kei Nishikori, Dominic Thiem o Steganos Tsitsipas. El cartell d’enguany el complementen una sèrie de talents jove emergents que prometen ser els millors tennistes del futur proper. És el cas de Felix Auger, Alex de Minaur o Denis Shapovalov, entre altres.

Cal destacar, en aquesta nova edició, que més de 1.600 escolars gaudiran del torneig, que també és capdavanter en termes de sostenibilitat i medi ambient. Uns 45 milions de persones el veuran a través de la televisió i es vol superar la xifra d’assistents, que l’any anterior va establir un nou rècord amb 101.000 persones.

El 12 de març, tret de sortida oficial

El dimarts, 12 de març, s’ha donat el tret de sortida a aquesta nova edició amb l’acte de presentació oficial al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte, presidit per Jaume Asens, ha comptat amb parlaments de Javier Godó, que ha posat en valor el públic barceloní com a principal èxit de la llarga durada del torneig; Albert Costa, director esportiu del campionat; Josep Oliu, director del Banc Sabadell; i el nou director del Reial Club Tennis de Barcelona, Jordi Cambra.