Concedida la llicència d’obres principal per a la remodelació del Camp Nou

La Comissió de Govern ha aprovat concedir al FC Barcelona la llicència principal d’obres majors corresponent a la reforma i l’ampliació de l’Spotify Camp Nou. Amb aquest permís, que s’afegeix als ja atorgats per enderrocar la tercera graderia i per fer els treballs al subsol, el club ja disposa de tots els permisos necessaris per remodelar l’estadi.

13/10/2023 10:47 h

Ajuntament de Barcelona

Les obres de l’estadi van començar el juny, en acabar la temporada esportiva, i després d’avançar l’enderrocament de la tercera graderia, el desembre del 2022. En els darrers mesos els treballs s’han concentrat en la demolició total de la tercera graderia, coincidint amb el desplaçament de l’activitat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

La llicència principal de remodelació de l’Spotify Camp Nou inclou els canvis treballats conjuntament pels tècnics municipals i el FC Barcelona arran de les modificacions del projecte inicial proposades pel mateix club. Així, incorpora noves millores en termes de sostenibilitat, innovació, tecnologia i accessibilitat, entre altres.

Per minimitzar l’impacte de les obres en el veïnat, l’Ajuntament s’ha compromès amb les associacions veïnals de l’entorn de l’estadi a convocar una taula de treball mensual, on es demanarà al club que informi amb antelació de les possibles afectacions.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades