Concert monogràfic a la seu de la SGAE

22/03/2023 20:31 h

Cristina Morales

Dimarts 21 de març va tenir lloc a l’Auditori – seu de la SGAE, un concert monogràfic a l’entorn dels albums “Piano Underscore” i “Urban Works” del compositor i pianista Marcos Fernández-Barrero, compositor, pianista i professor del departament de piano del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Aquest concert, en què van intervenir 25 alumnes de piano,  és fruit de la iniciativa de col·laboració sorgida a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, a les aules del professorat Marc Heredia, Cristina Morales, Carolina Rius i Anna Roqué.

Marcos Fernández-Barrero és compositor i pedagog nascut a Barcelona, format a l’ESMUC, al Royal Conservatoire of Scotland i al Royal College of Music. Ha rebut nombrosos premis pels seus treballs. Entre el 2018 i el 2020 va ser el compositor viu més programat per les simfòniques d’Espanya. Membre de la Royal Society of Arts a Londres, i actualment professor de piano al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Ha estat un projecte molt interessant, tant per a l’alumnat com per al context de col·laboració entre centres, així com per la possibilitat de contacte directe entre un compositor actual i joves intèrprets. Podeu veure tot el concert clicant aquest enllaç