Concert OBC dedicat al compromís amb la Salut Mental

20/10/2016 12:23 h

barcelona.cat

Els passats dies, 21-22-23 d’octubre de 2016, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, va dedicar la seva programació a la Salut Mental.

Sota el lema “La Música Beneficia Seriosament la Salut Mental”, l’Orquestra va voler transmetre els efectes beneficiosos que la música té en els diferents estadis de la nostra vida.

La Comissionada de salut Gemma Tarafa, conjuntament amb membres del Grup Promotor del Pla de Salut Mental es van reunir en una jornada lúdica, que va ajudar a conscienciar a les persones assistents dels efectes positius que la música aporta al benestar emocional.

Sota la direcció de Constantin Trinks i la participació del gran violinista Gil Shaham, l’Orquestra va oferir als espectadors i espectadores una commovedora vetllada musical, on s’interpretava, entre d’altres, la Setena Simfonia de Beethoven, una de les més optimistes del compositor, que de ben segur va afavorir el benestar psicològic de totes aquelles persones que van poder gaudir del gran repertori musical.

 

Més informació

Adjunts