El Centre de la Platja s’omple d’activitats a l’agost.

08/08/2022 12:55 h

Maria Vilà Sancho

El Centre de la Platja s’omple d’activitats a l’agost. Aquest mes, quan les onades de calor estan en boca de tothom, l’eix temàtic serà el canvi climàtic. Se’n parlarà en diferents ocasions, en activitats adaptades a franges d’edat variades i comptarem amb la col·laboració de diferents entitats implicades en la protecció del medi ambient.

El mes comença amb la inauguració de l’exposició del mes –Cicatrius a les onades- en un matí on tractarem la relació entre art i ciència.

Per als més menuts, us hi esperen contes i jocs, especialment el 13 d’agost. Es farà paddle surf tot recollint microplàstics al Somorrostro; es parlarà amb Extinction Rebellion, Open Arms i SaveSoil sobre les seves tasques i com el canvi climàtic afecta les societats humanes i a la natura; descobrirem amb Caretta a la Vista per què trobem nius de tortugues a la costa catalana i com identificar-los, i podreu gaudir de dos cinefòrums.

Consulteu el programa d’activitats gratuïtes i les xarxes socials del Centre de la Platja per a més detalls!

El Centre de la Platja està obert al públic de dimarts a diumenge, entre les 10 h i les 14 h. En formar part de la Xarxa de Refugis Climàtics de Barcelona, tothom està convidat a entrar-hi per refrescar-se, hidratar-se i passar-hi un temps per protegir-se de la calor. Hi trobareu un espai expositiu, jocs de taula i de sorra, un espai de lectura i d’esbarjo i molt més a la vostra disposició.

 

Etiquetes associades a la notícia