Correblau, la cursa solidària amb l’autisme

El diumenge 21 d’octubre té lloc el CorreBlau, una cursa solidària per recaptar fons per finançar un projecte d’inclusió escolar de l’alumnat amb autisme

16/10/2018 08:00 h

barcelona.cat

El proper 21 d’octubre té lloc el CorreBlau, una cursa solidària que pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme. La cursa està organitzada per l’Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). La cursa, que se celebrarà el dia 21 d’octubre de 2018 al Parc del Fòrum de Barcelona a les 10h, té un recorregut de 5 km gairebé sense desnivell.

La inscripció, té un cost de 12 euros. D’aquests, 7€ són destinats a pagar les despeses de l’organització i la samarreta de la cursa per a les persones participants. Els altres 5€ serviran per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l’Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya. També hi ha l’opció de fer un donatiu sense participar a la cursa indicant la modalitat d’inscripció “dorsal zero” en el formulari d’inscripcions.

Podeu consultar tots els detalls de la prova en aquest enllaç.