Creua la meta contra el càncer!

29/11/2018 12:43 h

Institut Barcelona Esports

La 2a edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” se celebra el diumenge 2 de desembre 2018 a partir de les 09:30h. El punt de sortida serà al Parc del Fòrum de Barcelona (a la plaça de l’Auditori). La prova comptarà amb tres distàncies per a adaptar-se a tots els públics: 10K (amb sortida a les 10:00h), 5K (inici a les 11:15h) i una marxa d’uns 2,5K (a les 12:00h).

Amb la teva inscripció col·laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer després de la Cursa! A més, et podràs endur una samarreta tècnica oficial de la Cursa i la Bossa del Corredor.

Tots els participants gaudiran d’un fantàstic esmorzar al finalitzar la cursa. Els inscrits a la cursa de 10K i 5K obtindran un regal tècnic especial a la bossa del corredor.

Els Dorsals “Jo investigo” gaudiran de condicions especials durant tot el dia i entraran en un sorteig de dos viatges dobles per passar un cap de setmana a Madrid i assistir a la cursa “AECC en marcha Madrid”, que compta amb més de 15.000 participants.