Del 4 al 20 de juny, “Baixa a la Rambla”!

Del 4 al 20 de juny té lloc la segona fase de la campanya “Baixa a la Rambla”, organitzada conjuntament amb l’Associació Amics de la Rambla, que té l’objectiu que la ciutadania de Barcelona es retrobi amb un dels indrets més coneguts de la ciutat i en redescobreixi els espais inèdits mitjançant un seguit d’activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d’oci per a tota la família.

30/05/2021 10:19 h

Ajuntament de Barcelona

També s’ofereixen descomptes i preus especials a diferents espais culturals, com el Palau Güell, el Macba, el Museu Marítim, el Museu de Cera i l’Aquàrium. D’altra banda, el Centre Esportiu Municipal Colom organitzarà classes multifuncionals com zumba, body combat, crossfit o global training obertes a tothom.

La iniciativa vol compensar l’impacte que la pandèmia ha tingut en el sector comercial i de restauració d’aquest eix de la ciutat per la caiguda de visitants internacionals.

Durant les dues setmanes es podran conèixer els projectes que els alumnes del Grau en disseny d’ELISAVA han fet per recuperar els quioscos de flors emblemàtics.

Activitats destacades

  • Rutes guiades: amb la guia d’historiadors, aquests passejos permetran descobrir indrets ocults de la Rambla, plens d’històries viscudes durant més de tres-cents anys.
  • Propostes gastronòmiques: una àmplia varietat de tapes, maridatge de cerveses o tallers de cuina en directe al Mercat de la Boqueria, a més de descomptes en diferents locals de restauració.
  • Música: el Gran Teatre del Liceu organitza el Liceu Vermut, amb Raúl Fernández, Refree, a la plaça Reial. També es podrà aprendre a ballar tango o flamenc en diferents locals musicals.
  • Literatura: l’Ateneu Barcelonès retrà homenatge al llegat de Montserrat Roig amb tres escriptores de generacions diferents: Carme Riera, Najat El Hachmi i Anna Punsoda. També s’hi farà un taller de lectura poètica en homenatge al poeta Alfons Borrell.

Totes les activitats seguiran els protocols de seguretat per la covid-19 vigents en aquests moments. Tots els horaris de les activitats es poden consultar al web.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia