Descobriu les associacions de la ciutat

10/03/2015 11:38 h

Ajuntament de Barcelona

La iniciativa #GR_Associacions, organitzada per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions amb motiu del 20è aniversari, ofereix rutes per descobrir les associacions dels diferents barris i districtes. El 14 de març té lloc la primera ruta, que recorrerà els barris de Sants i la Bordeta.

Amb aquesta nova iniciativa es vol donar a conèixer a la ciutadania diferents associacions de l’entorn més proper i, alhora, visualitzar les accions que porten a terme en el desenvolupament comunitari i la cohesió socials.

Així doncs, cada mes es proposa una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de la ciutat. Durant el recorregut es visiten diferents associacions per conèixer-ne el funcionament i els projectes, acció que es complementa amb explicacions sobre l’impacte de les seves activitats. Les rutes són obertes i gratuïtes, per participar-hi només cal inscriure’s a través d’aquest enllaç.

El primer itinerari tindrà lloc el dissabte 14 març als barris de Sants i la Bordeta i recorrerà espais com la Biblioteca de Can Batlló, la Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc, el projecte d’intercanvi lingüístic “Aprenem” o l’associació de veïns i veïnes Centre Social de Sants.

Més informació