Deu quilòmetres en línia recta

18/05/2017 11:41 h

Institut Barcelona Esports

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha presentat l’edició d’enguany de la Cursa DiR Guàrdia Urbana. En l’acte, que ha tingut lloc a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona a les 11.30 hores, també hi han intervingut Ramon Canela, director general del grup DiR; Carles Reyner, portaveu de la Guàrdia Urbana de Barcelona; Nacho Cáceres, atleta, i Ana Ceriola, presidenta de Superar l’Ictus Barcelona.

La cinquena Cursa DiR Guàrdia Urbana tindrà lloc el diumenge 28 de maig a partir de les 8.30 hores al llarg de l’avinguda Diagonal. Es preveu  superar la xifra rècord de 10.000 corredors i corredores, que hauran de recórrer 10 quilòmetres. Per segon any és possible córrer només 5 quilòmetres, i una vegada més l’esdeveniment s’obre a les famílies amb la quarta Cursa Kids, que se celebrarà el dissabte 27 al matí als jardins de Piscines i Esports.

Aquesta prova única de 10 quilòmetres farà que l’arribada i la sortida es trobin en punts diferents, la qual cosa implicarà una estructura logística de guarda-roba mòbil que permetrà que els participants puguin recollir les seves pertinences tan bon punt arribin a la meta.

Les inscripcions estaran obertes fins al 24 de maig en aquest web. Els dies 26 i 27 també s’acceptaran inscripcions a la Fira del Corredor, situada als jardins del gimnàs Diagonal DiR.

La cursa no oblida la vessant solidària. Enguany la Fundació DiR ha signat un conveni amb l’associació sense ànim de lucre Superar l’Ictus Barcelona, segons el qual aquesta associació serà la beneficiària dels diners que es recaptin en aquesta edició de la prova.