Dispositiu per al partit del FC Barcelona de la Lliga de Campions a Montjuïc

Dimarts, 16 d’abril, a les 21.00 hores, es disputarà la tornada de quarts de final de la màxima competició europea masculina a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. A causa de la gran afluència de persones que s’hi preveu, s’ha elaborat un pla de mobilitat que inclou una sèrie de recomanacions per als assistents, per garantir-hi l’accés en condicions òptimes.

12/04/2024 13:00 h

Ajuntament de Barcelona

Les mesures de prevenció i seguretat pel que fa al trànsit seran les següents:

  • Aïllament del trànsit general als entorns de l’estadi, i limitació dels vehicles privats no autoritzats, que afecta les vies principals d’accés, com l’av. Estadi i el pg. Olímpic. L’accés en cotxe fins a l’equipament està limitat a partir de tres hores abans que comenci el matx.
  • Regulació de zones d’estacionament reservades per a vehicles acreditats de persones amb mobilitat reduïda i per a autocars que traslladin els assistents al partit, i control dels estacionaments que no siguin adequats. Per a les motos, s’habilita un aparcament de 3.500 places a Doctor Font i Quer i al pg. Migdia.
  • Establiment d’una zona de seguretat als entorns de l’estadi i de vies d’evacuació per a casos d’emergència, així com itineraris segurs.

En transport públic, a peu o en bicicleta

A causa de les restriccions, es recomana accedir a Montjuïc a peu, en transport públic o en bicicleta. A més de les alternatives de mobilitat habituals, hi haurà dos serveis gratuïts d’autobús llançadora fins a l’estadi, amb intervals de pas cada 3 o 4 minuts, des de dues hores abans de l’inici del partit i fins a una hora i mitja després que s’acabi. En cas de pròrroga o torn de penals s’allargaria l’horari d’aquests serveis fins a l’1.15 hores.

A més, es reforçaran la línia regular d’autobús 150, el funicular de Montjuïc i el servei de metro i de les línies d’FGC. Podeu obtenir més informació sobre com arribar-hi al web del dispositiu de mobilitat o al web TMB i podeu planificar el recorregut a “Com s’hi va” o a l’aplicació Smou.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades