Raquel Gil Eiroá, nova regidora de Sants-Montjuïc

Al govern socialista del nou alcalde Jaume Collboni, la regidora de Sants-Montjuïc és Raquel Gil Eiroá, veïna de la Bordeta que ocupava el número 10 de la llista del PSC a les eleccions municipals. Al mandat anterior ja formava part del govern com a Comissionada de Promoció de l'Ocupació i Polítiques contra la Precarietat. Un cop nomenada també tota la nova estructura executiva municipal, el nou gerent del Districte de Sants-Montjuïc és Ignasi Conesa Coma.

29/06/2023 13:23 h

Mupert

Raquel Gil és llicenciada en Dret amb postgrau en Estudis Internacionals i Unió Europea per la UB, i titulada al Programa Lideratge i compromís cívic d’ESADE. Ha format part del Secretariat de la UGT de Catalunya en els àmbits d’igualtat, polítiques socials i suport a les persones aturades. A partir d’aquí, ha estat membre de la Comissió d’Igualtat del Consell de Relacions Laborals, de la permanent de Institut Català de les Dones i del Consell de Treball, Econòmic i Social (CTESC), entre altres responsabilitats dins d’aquest àmbit. Com a vicepresidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB), ha promogut la concertació social amb l’Acord Barcelona per a l’Ocupació de Qualitat i pactes com el d’horaris comercials, la mobilitat laboral o la salut mental a l’àmbit laboral. Actualment és veïna de la Bordeta, però també ha viscut al barri de Sants i ha tingut família al Poble-sec.

La primera Comissió de Govern del nou mandat ha definit també la nova organització executiva municipal, estructurada en set grans àrees més una que coordinarà totes les gerències de districte, com en el mandat anterior. El nou gerent del Districte de Sants-Montjuïc és Ignasi Conesa. Llicenciat en Geografia i Història, especialitat d’Antropologia Social i Cultural, coneix el Districte per dins perquè hi havia estat responsable de l’Oficina de l’Habitatge, però també la resta de l’Ajuntament, perquè hi ha treballat en altres quatre districtes.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades