Posada a punt de la superilla de Sant Antoni

A la neteja i la reparació dels 500 elements de mobiliari urbà, s’hi afegeix ara el repintat dels jocs infantils i la senyalització horitzontal. Aquesta actuació respon a l’ús intensiu que la ciutadania ha fet dels 24.000 metres quadrats recuperats per al veïnat el 2017. La pacificació ha permès reduir un 17% el trànsit de mitjana.

15/02/2023 13:25 h

Ajuntament de Barcelona

La intervenció ha inclòs l’actualització de bancs, cadires, semàfors, fanals, fonts d’aigua, jardineres, taules, cadires de marbre, grades i tarimes de fusta. En les pròximes setmanes s’hi posarà fi amb la renovació dels elements pintats a terra.

Sant Antoni: exemple dels eixos verds de l’Eixample

La transformació als entorns del Mercat de Sant Antoni ha estat la inspiració per als altres eixos verds de la Superilla Barcelona.

Un cop validada la remodelació amb l’ús ciutadà de l’espai, properament s’encarregarà el projecte per remodelar el carrer del Comte Borrell i acabar la remodelació dels carrers del Parlament i de Rocafort.

Un aire de més qualitat

La superilla de Sant Antoni ha comportat una reducció del trànsit d’un 17% de mitjana, que arriba al 83% al carrer del Comte Borrell. En conseqüència, també ha disminuït la contaminació, un 40% a la cruïlla Comte Borrell – Tamarit, i el soroll, entre 2,5 i 4 decibels, segons l’hora.

 

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia