La setmana 'mobile' de Barcelona

La celebració del Mobile World Congress, que comença avui, 26 de febrer, i durarà fins a l'1 de març, va acompanyada d'esdeveniments paral·lels com el 4YFN, el Yomo o el Women4Tech.

26/02/2018 21:51 h

Ajuntament de Barcelona

La fira del mòbil, en què participen aquest any més de 2.300 expositors i que rebrà més de 108.000 assistents, esdevé, un any més, la finestra d’oportunitats per establir sinergies a fi d’engegar projectes d’innovació digital, de consolidar el teixit econòmic de la ciutat i mostrar la capacitat de Barcelona per atraure i retenir talent.

4YFN

Un dels esdeveniments que tindrà lloc en el marc del Mobile World Congress serà el 4YFN, un espai de trobada per a empreses emergents, inversors, corporacions i institucions públiques que permet generar noves sinergies i oportunitats de negoci i afavorir el creixement de la indústria local i consolidar-la.

YoMo

Del 27 de febrer al 2 de març, La Farga de l’Hospitalet tornarà a ser l’escenari del Youth Mobile Festival o YoMo, un espai amb espectacles de teatre i més d’una dotzena de tallers interactius per apropar el món de la ciència i la tecnologia als més joves.

Women4Tech

De manera simultània, el Mobile World Congress celebrarà una nova edició del Women4Tech, un esdeveniment que té l’objectiu de potenciar el rol de les dones en la indústria del mòbil i d’exhibir les millors pràctiques per afavorir el lideratge femení.

Donation Room

Quan s’acabi el congrés, tindrà lloc l’anomenada Donation Room, una iniciativa que consisteix a guardar tot el mobiliari i l’equipament usat als estands amb la finalitat que la ciutadania els pugui reaprofitar, per exemple, mitjançant els ateneus de fabricació o per muntar decorats de festes com la de Gràcia.

Mobile Week

Totes aquestes activitats arriben després de tancar amb èxit la segona edició de la Mobile Week Barcelona, una setmana que va apropar la tecnologia i la ciència a més de 16.000 persones repartides per tots els districtes de la ciutat amb l’objectiu de reflexionar sobre com la transformació digital canvia el nostre dia a dia.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades