Nous itineraris i punts d’interès turístic de les Corts en un plànol

Dos dels punts que incorpora el nou plànol turístic, del qual es distribuiran 20.000 exemplars en paper als equipaments municipals del districte, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i en alguns hotels de les Corts, recorden la repressió política que van patir les dones durant els primers anys del franquisme.

01/08/2022 16:55 h

Ajuntament de Barcelona

Concretament, es tracta de la Presó de Dones i l’espai de memòria de les Catorze Roses al parc de Cervantes. El tercer espai que s’incorpora és el Pati Geològic de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona. Una altra novetat és la secció dels “Imprescindibles” amb vuit punts d’interès com ara els Pavellons Güell, el Monestir de Pedralbes, el recinte de la Maternitat o el Cementiri de les Corts.

Pel que fa a les rutes, se n’han creat d’accessibles dissenyades per a tots els públics i amb material adaptat, que es poden trobar al web de les Corts, i amb un codi QR a través del qual s’amplia la informació. Aquesta iniciativa se suma a d’altres que ha desenvolupat el districte per millorar la inclusió de persones amb diversitat funcional, com el projecte “Espai d’Inclusió 20+20+20”.

Tota aquesta informació es podrà consultar també a través d’una nova webapp navegable des del mòbil i web, sense necessitat de descarregar res, amb tota la informació i fotografies, que ha desenvolupat l’empresa Partners 360.

Turisme descentralitzat per potenciar els atractius de tots els districtes

El plànol, que es pot consultar aquí en format PDF, s’emmarca en la política municipal de fomentar la descentralització turística i potenciar els atractius arquitectònics i d’interès cultural, socials, comercials, esportius i turístics de tots els districtes.

S’ha reeditat i produït amb la col·laboració del Gremi d’Hotels de Barcelona, i és una adaptació especial per al districte del “Barcelona City Map”, que edita i produeix aquesta associació empresarial i distribueix entre tots els seus establiments associats.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades