Cap de setmana: La cultura als barris, més festes majors i solidaritat amb els infants malalts del cor

Què fareu aquest cap de setmana? El primer dissabte i diumenge d’octubre ens porten l’inici d'una nova temporada del festival Barcelona Districte Cultural, que estén la cultura i l’art als barris; la projecció de films rodats o produïts a la ciutat; més festes majors, i una festa solidària en suport dels infants i joves amb problemes de cor.

02/10/2019 13:11 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

Aquesta setmana torna un festival emblemàtic per a l’activitat cultural i artística als barris de la ciutat, el Barcelona Districte Cultural, amb una programació que s’allargarà fins al desembre. Per als tres primers dies de festival estan previstos prop d’una desena d’espectacles.

Divendres es representaran tres obres teatrals: L’Endrapasomnis (Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”), Mambo (Centre Cívic Zona Nord) i Píndoles (Centre Cívic Baró de Viver). També podreu assistir al concert “Ets especial”, a càrrec de Landry El Rumbero (Casal de Barri Font d’en Fargues), o a la projecció del documental Andrea Motis, la trompeta silenciosa (Centre Cívic Matas i Ramis).

Dissabte a la tarda es projectarà la pel·lícula per a infants El meu veí Totoro (Auditori de Sant Martí), i la companyia Xirriquiteula Teatre presentarà l’espectacle Laika (Centre Cívic Parc Sandaru). Diumenge al migdia, el grup musical The Sey Sisters oferirà el concert “Rise”. Consulteu la programació de tota la temporada al web del Barcelona Districte Cultural.

D’altra banda, diversos centres cívics de la ciutat projectaran a partir del 3 d’octubre films rodats o produïts a Barcelona. En el marc del festival Pantalla Oberta, es podran veure de manera gratuïta curtmetratges i llargmetratges com Ferides, Entre dos aguas, Cerca de tu casa, Con el viento o Viaje al cuarto de una madre. En trobareu més informació al web de Pantalla Oberta.

Festa Major de la Rambla

Del 5 a l’11 d’octubre la Rambla celebrarà la festa major. Un dels actes més destacats dels set dies de festa és “La Rambla en flor”, un projecte d’Amics de la Rambla en col·laboració amb entitats, comerços i veïns del barri que decora amb flors una trentena d’edificis emblemàtics del passeig.

Dissabte al matí també tindrà lloc el projecte participatiu “Una flor, un desig”, que consisteix a omplir una xarxa de roses de diferents colors. El programa de la festa inclou altres activitats com visites guiades i portes obertes, una ruta literària i una representació teatral.

Sarrià, les Corts, Montbau, el Congrés i l’Esquerra de l’Eixample també estan de festa. Consulteu-ne totes les activitats a l’apartat “Festes” del web del Cap de Setmana.

Gran Festa del Cor al Tibidabo

Diumenge, 6 d’octubre, tindrà lloc al Parc d’Atraccions Tibidabo la 25a Gran Festa en suport dels infants i joves amb alguna cardiopatia congènita. La festa solidària, organitzada per l’Associació de Cardiopaties Congènites, té l’objectiu de difondre la realitat i les dificultats que viuen les persones que, des que neixen, pateixen problemes cardíacs. De les 12.00 a les 21.00 hores s’oferiran espectacles, atraccions, sortejos i tallers.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades