Crida a l’Estat a mantenir els compromisos de la Sagrera i Sant Andreu Comtal

Les obres de l’estació de la Sagrera avancen. L’Ajuntament recorda a l’Estat la necessitat de complir amb els compromisos relatius a la infraestructura ferroviària i fer realitat la construcció de l’estació de Sant Andreu Comtal.

13/04/2018 12:01 h

Ajuntament de Barcelona

Les obres del col·lector de Prim i de la llosa de fonament de l’estació de la Sagrera s’estan desenvolupant d’acord amb els compromisos adoptats pel Ministeri de Foment, que ha anunciat l’inici dels treballs de construcció dels accessos de la infraestructura ferroviària. L’estació de la Sagrera, les obres de la qual es preveu que acabin el 2020, permetrà facilitar la connectivitat dels barris que durant els treballs de construcció de la Sagrera han vist afectada la mobilitat i l’accessibilitat.

Nova licitació de l’estació de Sant Andreu Comtal

El Ministeri de Foment ha anunciat que torna a licitar el projecte de l’estació de Sant Andreu Comtal. D’aquesta infraestructura depèn la millora de la connectivitat dels barris de l’Eix Besòs.

Ampliació de la ronda Litoral

El tram de la ronda litoral entre el Morrot i el port s’ampliarà d’acord amb la proposta presentada per l’Ajuntament. El Ministeri ha confirmat que els vials actuals disposaran de nous carrils de caràcter local, que complementaran la via ràpida d’accés a la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia