Nou casal de la gent gran a la Trinitat Vella

Amb la posada en marxa del nou casal de la gent gran, el districte de Sant Andreu culmina una iniciativa que el Pla de barris de la Trinitat Vella va iniciar a finals del 2017, per disposar d’un espai cívic i de lleure que permeti fomentar els hàbits saludables i de benestar social de les persones grans. En l’equipament, d’uns 370 metres quadrats i situat a la carretera de Ribes, 85-87, s’hi han invertit 1,9 milions d’euros.

22/07/2021 13:57 h

Ajuntament de Barcelona

El casal ofereix una àmplia programació d’activitats per fomentar l’envelliment actiu i saludable, com ara tallers d’arts plàstiques, sortides culturals, cant coral, cursos d’informàtica, cinefòrum o celebració de festes i balls. També se’n faran, en coordinació amb els serveis municipals i les entitats de barri, per detectar la soledat no volguda de les persones usuàries. Justament per evitar-ho i facilitar les tertúlies en petits grups hi ha un espai relacional i punt de trobada.

A més, l’equipament, d’uns 370 metres quadrats, incorpora un punt d’informació, un espai de dinamització, una aula de pintura, una sala d’activitats, una sala polivalent i una cafeteria.

El nou equipament vol estimular la participació de les persones grans del barri i afavorir una estreta col·laboració amb la resta de la xarxa de serveis del territori, com el Centre Cívic Trinitat Vella, la Biblioteca José Barbero, el futur equipament de Porta Trinitat o les entitats i associacions de l’entorn.

Jornada de portes obertes 

El Pla de barris i el Districte de Sant Andreu han organitzat dues jornades de portes obertes dijous, 22, i divendres, 23 de juliol, en horari de matí i de tarda. Per poder assistir-hi, només cal inscriure’s mitjançant aquest enllaç o trucar als telèfons 937 077 060 o 626 046 439 en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades