Torna el Barcelona Districte Cultural amb més de 170 funcions

El Barcelona Districte Cultural continua creixent: incorpora vuit escenaris nous i incrementa el nombre de funcions fins a arribar a les 173. L’edició de tardor, que aixeca el teló el 2 d’octubre, conviurà amb la reprogramació d’algunes funcions de l’edició de primavera que es van haver de cancel·lar a causa de la covid-19.

25/09/2020 12:50 h

Ajuntament de Barcelona

La vuitena edició del circuit de cultura de proximitat, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, començarà el divendres 2 d’octubre, amb 173 funcions en 29 equipaments dels 10 districtes de la ciutat.

En aquesta edició de tardor s’hi han incorporat el Centre Cívic La Sagrera/Torre de la Sagrera, de Sant Andreu; el Centre Cívic Can Basté, de Nou Barris; el Centre Cívic Teixonera, d’Horta-Guinardó; el Centre Cívic Sarrià, de Sarrià – Sant Gervasi; el Centre Cívic Can Deu, de les Corts; el Centre Cívic Casa del Rellotge – Sala Maremar, de Sants-Montjuïc; el Centre Cívic Fort Pienc, de l’Eixample, i el Centre Cívic Drassanes, de Ciutat Vella. 

La programació presenta vuit muntatges teatrals, sis concerts, dues propostes de dansa, una de circ i quatre d’adreçades als més menuts, a més de tres pel·lícules d’animació per als petits de casa i cinc títols de documentals musicals programats en col·laboració amb el Festival In-Edit.

El Barcelona Districte Cultural s’estendrà fins a finals de desembre i conviurà amb la reprogramació d’algunes funcions de l’edició de primavera que es van haver de cancel·lar a causa de la covid-19, com Full House, d’Eléctrico 28; Cayana, d’Anna Colom; Rojo, de Mireia Miracle, o Companyes, de Join, entre d’altres. 

Per assistir als espectacles cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents, com la reducció de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i l’entrada i sortida esglaonada dels espectadors.

En trobareu tota la informació a barcelona.cat/districtecultural.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades