Afectacions a la mobilitat al carrer de la Independència

Els dies 23 i 24 de març es produiran restriccions de trànsit per obres de pavimentació en el tram del carrer de la Independència entre la Gran Via i el carrer del Consell de Cent i es recomana, sempre que sigui possible, evitar la zona i utilitzar itineraris alternatius.

22/03/2019 18:02 h

Ajuntament de Barcelona

Durant el cap de setmana s’habilitarà un únic carril de circulació en el tram afectat i, durant el diumenge, es tallarà la circulació a l’encreuament de l’avinguda Meridiana amb el carrer de la Independència. Les restriccions es produiran durant la franja horària que va des de les 8.00 fins a les 19.00 hores.

Durant els treballs de pavimentació es mantindran els passos de vianants tant de l’avinguda Meridiana com del carrer de la Independència, i es facilitarà l’accés als guals del tram afectat.

A més, les obres de pavimentació també suposaran la supressió d’un dels carrils del carrer de la Independència habilitats temporalment durant les obres de la plaça de les Glòries. D’aquesta manera, es redueixen a tres els carrils de circulació d’aquest carrer a partir de diumenge, 24 de març, tal com es va informar al grup de treball amb veïns de la plaça de les Glòries.