Afectacions de la mobilitat per la Volta Ciclista a Catalunya femenina 2024

Diumenge, 9 de juny, es prohibirà la circulació de vehicles a totes les vies del recorregut durant la celebració de l’etapa final de la primera edició d’aquesta competició esportiva, que provocarà afectacions al districte de Sants-Montjuïc. Hi haurà diverses línies d’autobús afectades.

06/06/2024 12:37 h

Ajuntament de Barcelona

L’etapa acaba a la ciutat, amb el recorregut següent: gran via de les Corts Catalanes, accedint des del terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat i travessant la plaça d’Idelfons Cerdà; plaça d’Espanya, i acabarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Les primeres restriccions de trànsit començaran a les 8.00 hores de diumenge, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, des de plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Rius i Taulet, per obres de muntatge. A partir de les 11.00 hores, la restricció s’estendrà a l’avinguda de Rius i Taulet, entre el carrer de la Guàrdia Urbana i el carrer de Mèxic. En aquests dos trams la normalitat es restablirà a partir de les 17.00 hores. Des de les 13.00 fins a les 15.00 hores, el recorregut quedarà totalment aïllat. Les restriccions de trànsit, de la mateixa manera que els accessos als pàrquings, es restabliran a partir del pas de l’última ciclista.

Pel que fa les restriccions d’estacionaments, es prohibeix des de les 14.00 hores de dissabte, a l’avinguda de Rius i Taulet, des del carrer de la Guàrdia Urbana fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. A partir de les 6.00 hores de diumenge, s’estendran les restriccions a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, des de la plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Rius i Taulet. Les restriccions acabaran a les 18.00 hores de diumenge.

Afectacions del transport públic

Hi haurà diverses línies de bus que es desviaran o el recorregut de les quals es limitarà  durant la mobilització. A causa de les restriccions, es recomana desplaçar-se en transport públic, especialment en suburbà. Si voleu planificar els desplaçaments, podeu fer-ho a través de Com s’hi va.

Per a més informació, consulteu el web de la prova.

Etiquetes associades a la notícia