Barcelona Events Musicals gestionarà El Molino

L’empresa Barcelona Events Musicals, organitzadora del Festival Cruïlla, serà l’encarregada de la gestió de l’equipament durant quatre anys, amb opció de prorrogar fins a un màxim de quatre anys més. Aquest projecte de gestió de la mítica sala del Paral·lel es planteja amb l’objectiu de convertir El Molino en un espai de referència per a les músiques minoritàries de la ciutat.

13/06/2024 16:27 h

Ajuntament de Barcelona

El Molino serà un bon aparador per a ritmes com la rumba, la cançó d’autor, el flamenc o els sons d’arrel, entre altres. En molts casos serà necessària la col·laboració i la implicació en el projecte d’entitats barcelonines que van des de El Dorado, Carabutsí i l’Associació de Músics de Jazz fins a BarnaSants, passant per les escoles de música de la ciutat, com el Taller de Músics, el Conservatori del Liceu, l’ESMUC i Jam Session. Per a la projecció de l’espai fora de la ciutat seran clau, igualment, equipaments com L’Auditori o Paral·lel 62.

La programació inclou activitats vinculades a la comèdia, el teatre o la dansa, així com jam sessions, open mic, music talks, presentacions de festivals o assajos d’artistes, que ajudaran la diversificació de públics, i oferiran així una representació de la varietat artística de la ciutat.

La proposta té una dimensió pedagògica que, d’acord amb les escoles de la ciutat, inclouria tallers de formació, classes mestres o visites escolars a l’espai. Com a part central de la proposta per al nou El Molino, una connexió estreta amb altres equipaments de la zona, on hi ha des de Paral·lel 62 fins a la Sala Apolo o el Centre Cultural Albareda. Això permetrà donar un impuls nou a l’oferta cultural del Paral·lel i apostar per convertir-lo en un dels eixos de la creativitat musical de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades