Cap de setmana: Més festes majors, el Festival de Jazz de Sant Andreu i la Setmana del Llibre en Català

Tot i que s’hagin acabat les vacances d’agost, per al cap de setmana us proposem un seguit d’activitats de cultura i lleure per passar-ho d’allò més bé. Sis barris barcelonins celebren la seva festa major d’estiu. Sant Andreu viu una nova edició del Festival de Jazz amb la vocació de vincular aquesta modalitat musical amb altres expressions artístiques com la poesia, la fotografia i el cinema. La Setmana del Llibre en Català porta la literatura i la creació literària al cor de la ciutat.

04/09/2019 14:45 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

El Poblenou celebra la seva festa major, que començarà el 6 de setembre i s’allargarà fins al dia 15. Durant deu dies al barri hi haurà un munt d’activitats, des de música, art, dansa, cultura popular, actes veïnals i àpats comunitaris fins a campionats esportius. El Casino L’Aliança del Poblenou celebrarà el 150è aniversari amb una versió de La Traviata, de Verdi. Consulteu els actes de la festa major aquí.

Del 6 al 15 de setembre Horta també estarà de festa major, i ha organitzat un seguit d’activitats culturals, lúdiques i veïnals, amb propostes tan celebrades com la XII Cursa d’Andròmines o el Ral·li d’Autobusos Clàssics d’Horta. També viuen la seva festa grossa els barris de la Bordeta, Vallvidrera, la Salut, Mas Guimbau i Can Castellví, amb actes de cultura popular, competicions esportives, tallers infantils i els tradicionals balls de festa major. Consulteu-ne la programació en aquest enllaç.

Festival de Jazz de Sant Andreu

Del 5 al 8 de setembre tindrà lloc la sisena edició del Festival de Jazz de Sant Andreu, que vol acostar aquesta modalitat musical als joves i reforçar-ne els vincles amb altres expressions artístiques, com ara la poesia, la fotografia, el cinema i la narració oral. S’han organitzat grups de treball, debats i també concerts gratuïts a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. També hi haurà actuacions al Jamboree Jazz & Dance Club i a bars i cafès de Sant Andreu. Consulteu-ne la programació aquí.

La Setmana del Llibre en Català

Del 6 al 15 de setembre tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments culturals més importants per al sector editorial i per a la ciutadania. En el marc d’aquest certamen literari s’han organitzat presentacions de llibres, lectures i recitals de poesia, trobades, tallers, signatures de llibres, passejades literàries i espectacles familiars. Consulteu totes les activitats de la Setmana del Llibre en Català fent clic aquí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades