Descobreix el nou Punt Verd Barri Sarrià: sostenible, autònom i transportable!

L’equipament és pioner perquè no s’ha de connectar a la xarxa elèctrica, sinó que utilitza energia solar mitjançant dotze plaques fotovoltaiques i divuit bateries. A més, no requereix connexió a la xarxa d’aigua, ni clavegueram ni telefonia perquè que compta amb dipòsits i tecnologia 4G, la qual cosa el converteix en un punt verd més econòmic, autònom i fàcilment transportable.

20/02/2019 10:54 h

Ecologia Urbana

A partir del 20 de febrer, mai haurà estat tan fàcil reciclar a Sarrià. Pots apropar-te al Nou Punt Verd Barri Sarrià (Carrer del Cardenal Sentmenat) i portar els residus que no es poden llençar als contenidors habituals.

Els punts verds són instal·lacions mediambientals de dimensions més reduïdes i situades dins la trama urbana. Estan pensades per als residus domèstics de menor volum. L’horari en què els punts verds presten servei a la ciutadania són de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores. Els diumenges i els dies festius no estan oberts.

Què s’hi pot portar

Roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, radiografies, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini), etc.

Què no s’hi pot portar

Residus industrials especials, tòxics i perillosos, residus sanitaris, residus orgànics, restes vegetals, runes, mobles i trastos, i restes de fustes.

Etiquetes associades a la notícia