Doblet del Club Patí Congrés a la Copa Federació

20/06/2015 09:02 h

Sant Andreu TV

Els equips infantil i júnior del Club Patí Congrés han guanyat aquesta temporada la Copa Federació. La competició és un torneig que juguen els equips que no s’han classificat per a la Lliga Preferent. La victòria ha estat doblement celebrada, perquè és la primera vegada que el club és la seu d’una competició oficial i, per tant, el trofeu l’han guanyat a casa. Això ha estat possible gràcies al fet que, des del setembre passat, la pista Cristina Clota està coberta i s’hi poden celebrar, per primer cop en 20 anys, esdeveniments esportius d’aquestes característiques.

L’equip infantil del CP Congrés es va proclamar campió de la Copa Federació per primera vegada després d’eliminar en semifinals al Manlleu i de guanyar per 3 gols a 2 al CP Vic en la final. En la categoria júnior, el CP Congrés va guanyar al GEiEG en la semifinal, i per 4 gols a 2, al CE Lleida Llista Blava en la final.

Segons el coordinador del CP Congrés, Ferran Cussó: “Els jugadors infantils es mereixien guanyar aquest títol, perquè no havien perdut cap partit des de gener i s’havien convertit en patinadors ordenats i disciplinats. I els júniors havien demostrat el seu bon nivell com a jugadors d’hoquei i el seu gran estat de forma.”

Els jugadors infantils i júniors que tenen entre 15 i 20 anys marxen de vacances amb la copa a la mà amb ganes de tornar a cordar-se els patins la propera temporada. Per als júnior de segon any, aquesta ha estat la darrera temporada formativa. Sens dubte, la millor manera d’acabar una etapa i de començar-ne una altra la temporada vinent.