Dos dies de diàleg per abordar el futur de la digitalització de les empreses

Barcelona serà la seu de les taules de debat i dels tallers de les jornades “Diàleg sobre el futur de la digitalització”, que serviran per estimular converses plurals, informades i constructives sobre el futur postcovid. Tindran lloc els dies 7 i 8 d’octubre a l’escola de ‘management’ de la Universitat Pompeu Fabra.

06/10/2021 14:35 h

Ajuntament de Barcelona

Entre els ponents que participaran en els tallers destaquen la vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño; la directora de Societat Digital, Confiança i Ciberseguretat de la Comissió Europea, Lorena Boix Alonso, i acadèmics, emprenedors i presidents, vicepresidents o consellers delegats d’empreses digitals capdavanteres.

Als tallers s’abordarà la digitalització de les empreses i com fer que sigui bona per al conjunt de la societat. Precisament s’ha escollit la capital catalana com a seu d’aquest esdeveniment per l’alt grau de digitalització del seu teixit empresarial.

Les propostes ciutadanes i dels ponents que es presentin durant les sessions s’incorporaran a l’Estratègia estatal de llarg termini que prepara l’Oficina Nacional de Prospectiva i Estratègia del Govern espanyol com a part del projecte Espanya 2050 i a la Conferència sobre el Futur d’Europa, que han engegat la Comissió i el Parlament de la Unió Europea.

Una estratègia per a l’àrea metropolitana

El projecte contribuirà a més al Cicle de la Metròpoli Intel·ligent del procés Barcelona Demà, que servirà per elaborar una estratègia compartida per a la regió metropolitana per fer front als grans reptes urbans del segle XXI.

El “Diàleg sobre el futur de la digitalització”, al qual us podeu inscriure aquí, és una iniciativa del Govern espanyol, de la Comissió Europea i el Parlament Europeu i de setanta institucions, entre les quals hi ha la Universitat Pompeu Fabra, el Cercle d’Economia i la Fundació “la Caixa”, a més de l’Ajuntament. Paral·lelament, fins al desembre d’enguany, es desenvoluparan altres debats i tallers ciutadans a les altres comunitats autònomes.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades