Drets sexuals per persones amb diversitat funcional

A Barcelona s’han presentat dos nous Recursos per afavorir el dret a la sexualitat de les persones amb diversitat funcional

29/11/2017 16:24 h

barcelona.cat

Ahir dia 28, es van presentar dos nous Recursos per afavorir el dret a la sexualitat de les persones amb diversitat funcional, fruit del treball conjunt de l’Estratègia compartida de Salut Sexual i Reproductiva  liderada per l’Ajuntament de Barcelona.

El  Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) va donar a conèixer el programa Plaers que posa a disposició de joves amb diversitat funcional tot el model de treball i tota la cartera de serveis del Centre. És una aposta inclusiva que busca garantir un servei accessible, lliure, i gratuït per a totes les persones, també es garanteix  la  confidencialitat, l’anonimat i l’atenció basada en Drets Sexuals i Reproductius.

Sida Studi va presentar oficialment la Zona Pedagògica de i per a persones amb Diversitat Funcional . Es tracta d’una zona a l’espai del web de l’entitat on s’ofereix una selecció de materials educatius i divulgatius sobre la Salut Sexual i els Drets Sexuals i Reproductius de les persones amb diversitat funcional. Aquests recursos, dirigits tant a públic general com a professionals, han estat seleccionats per diferents entitats i administracions públiques que treballen per la promoció dels drets de les persones amb diversitat funcional.