Barcelona dona la benvinguda a 2024 des de Montjuïc

Barcelona ha acomiadat el 2023 i ha celebrat l'arribada del 2024 amb una festa de pirotècnia i drons a l'avinguda de la Reina Maria Cristina de la mà de la companyia Groupe F, dirigida per Christophe Berthonneau, i amb l’assistència de 120.000 persones. Fins a 470 drons il·luminats han omplert el cel de Montjuïc a 250 metres d'altura, amb un homenatge a Barcelona i la seva relació amb el mar, en un any on tindran protagonisme arreu del planeta.

01/01/2024 08:30 h

Mupert / Sants-Montjuïc

En el moment del canvi d’any, els drons han dibuixat el raïm al cel, amb els dotze grans. Dotze cops pirotècnics secs i de gran efecte han marcat les dotze campanades i la llum i el foc han donat vida al xou Desig Barcelona: des de l’aquí i l’ara, per celebrar la vida, per celebrar Barcelona.

Groupe F és una estructura de producció que concep i realitza espectacles pirotècnics i obres teatrals a cel obert amb drons. Fundada fa 30 anys per Christophe Berthonneau, aquesta reconeguda companyia integra un equip multidisciplinari de 270 persones, i realitza espectacles de llum i foc arreu del món, com l’espectacle de drons més gran vist a Europa al port de Ginebra o la celebració de l’Expo 2030 a Aràbia Saudita. Aquest any la companyia francesa també estarà oferint l’espectacle de Cap d’Any a Burj Kalifa (Dubai), Arc de Triomphe (París) i Kula (Sèrbia).

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades